Meteen naar de inhoud
Home » Diensten

Diensten

Voor tal van vervoers-behoeften kunt u bij de Privéchauffeur.nl terecht. Wij bieden u een uitgebreid programma aan diensten.
Hieronder vindt u de diensten die de privé chauffeur voor u kunt uitvoeren.

Privéchauffeur: Voor een vlotte en comfortabele rit in uw eigen auto, kunt u een beroep doen op één van onze ervaren chauffeurs. Op dit moment ligt onze focus bij korte ritten op de regio Den Bosch en Veendam. Voor lange ritten kunnen wij u overal in het land ophalen en brengen. Ook voor een internationaal chauffeur die duizenden kilometers moet rijden om u op tijd op de juiste bestemming te brnegen bent u bij ons aan het juiste adres.

Luchthavenvervoer: Onbezorgd van uw vakantie genieten ? Wij brengen u ruim op tijd in uw eigen auto naar het vliegveld van uw keuze. Uw auto leveren wij (net als de sleutels) op een afgesproken plaats af. Wij halen u natuurlijk ná uw vakantie op.

BOB chauffeur: Gezellig een avond stappen met familie of goede vrienden ? En geen zorgen maken over dat glas wijn of een andere alcoholconsumptie ? Laat één van onze chauffeurs de BOB zijn !

Documentenvervoer: Moeten die belangrijke document absoluut op tijd en op de juiste plaats worden afgeleverd ? De Privéchauffeur zorgt voor een discrete en tijdige bezorging. Door heel Europa